Η M-STAT είναι εταιρεία Τεχνολογίας που ειδικεύεται πάνω από δύο δεκαετίες στo Mobile Marketing.

Η M-STAT ιδρύθηκε το 2001, με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου Μοbile Messaging Υπηρεσίες και Εφαρμογές σε εταιρείες που θέλουν να έχουν άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με το κοινό τους. Κύριος στόχος της είναι η παροχή υπηρεσιών και καναλιών marketing για την επιτυχημένη, άμεση και στοχευμένη επικοινωνία των brands με το κοινό τους.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχει value added services και αναπτύσσει προϊόντα στο χώρο του mobile και του web. Όραμά της είναι η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Τομείς δραστηριότητας

Η μακρόχρονη πείρα της στον κλάδο σε συνδυασμό με σημαντικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο συνέβαλαν καθοριστικά στην υψηλή αξιοπιστία των υπηρεσιών της που περιλαμβάνουν: Μαζικά SMS, Viber Βusiness Messaging, Mobile & Web Apps Development. Έχει υιοθετήσει μια ολιστική προσέγγιση παρέχοντας μια πρωτοποριακής τεχνολογίας πλατφόρμα μηνυμάτων που προσφέρει πολλαπλά κανάλια όπως: SMS, Viber, Email, Push Notifications, RCS και Chatbots. Οι υπηρεσίες της έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί εσωτερικά, από εξειδικευμένο τμήμα R&D.

Διεθνής παρουσία

Η πελατοκεντρική προσέγγιση, η αξιοπιστία και η συνεχής ανάπτυξη σύμφωνα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας την καθιστούν ως μια εταιρεία ηγέτη στον κλάδο της. Με την πάροδο τον χρόνων έχει καταφέρει να χτίσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών και έχει εξασφαλίσει μια ισχυρή Διεθνή παρουσία. Παράλληλα, συμμετέχει σε σημαντικά προγράμματα όπως το Early Access Program της Google για το RCS Business Messaging και ανήκει στους πρώτους επίσημους συνεργάτες της Rakuten Viber παγκοσμίως.

Ποιότητα υπηρεσιών

Για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των υπηρεσιών μας, τηρεί τα διεθνή πρότυπα ΙSO 9001 & ΙSO 27001.

Διακρίσεις

Oι υπηρεσίες της είναι βραβευμένες από αναγνωρισμένους θεσμούς όπως: τα Mobile Excellence Awards, τα ΒΙΤΕ Excellence Awards, τα E-volution Awards και τα Sales Excellence Awards.

Ταυτόχρονα έχει αναδειχθεί ως Τοp A2P SMS Messaging Vendor παγκοσμίως από τη ROCCO Consulting & ως top brand στην Ελλάδα στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών από το διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό των Superbrands.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Έχει επίγνωση του κοινωνικού ρόλου που διαδραματίζει, γι’ αυτό και επιδιώκει τη διαρκή ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την τελική άνοδο του κοινωνικού συνόλου. Έχει ενσωματώσει στις δραστηριότητες της υπεύθυνες πρακτικές που προάγουν την υγεία και συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Contact Info