Πότε γίνεται;

Το 3o Συνέδριο ESG Universe θα διεξαχθεί στις 19 Ιουνίου 2024.

 

Ποιες είναι οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου; 

Οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι από τις 10.00 έως 18:00

 

Πού θα γίνει το Συνέδριο;

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και μπορείτε να το παρακολουθήσετε επιλέγοντας το Lobby στην αρχική σελίδα του επίσημου ιστότοπου και κατόπιν το Live.

 

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής; 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Προ-εγγραφή / Εγγραφή στο συνέδριο

Για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε στο κεντρικό μενού της επίσημης ιστοσελίδας, επιλέγοντας το κουμπί «Εγγραφή». Όταν ολοκληρώσετε το βήμα της προεγγραφής, θα λάβετε το email επιβεβαίωσης συνοδευόμενο με τον σύνδεσμο για την παρακολούθηση του συνεδρίου. 

 

Ολομέλεια

Οι κεντρικές ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα με το όνομα «LIVE» στο τμήμα Lobby που θα βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του συνεδρίου.   

 

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Σε όλους τους συνέδρους αποστέλλεται βεβαίωση παρακολούθησης του συνεδρίου από την Οργανωτική Επιτροπή.

 

Πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα; 

Χρησιμοποιώντας την επιλογή «Πρόγραμμα» από την αρχική σελίδα (https://esguniverse.gr). Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συνεδρίου στο τηλέφωνο 210-52.30.000

   

Ποιες είναι οι γλώσσες του Συνεδρίου; 

Οι περισσότερες παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Ελληνικά. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν και κάποιοι ομιλητές που προτιμούν να κάνουν τις παρουσιάσεις τους στα Αγγλικά.

 

Ποιος το διοργανώνει; 

Το 1o Συνέδριο ESG Universe διοργανώνεται από την εταιρεία Smart Press AE, η οποία βρίσκεται στην διεύθυνση Μάγερ 11, 104 38 Αθήνα.

 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας την ημέρα του Συνεδρίου; 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2105201500 και 2105230000 και στο email smart@smartpress.gr

 

Έκθεση

Βρείτε τα εικονικά περίπτερα και τους εκθέτες του Συνεδρίου επιλέγοντας την καρτέλα «Lobby» που θα βρείτε στο μενού της επίσημης ιστοσελίδας.